Loading

Home

Do you play?
Scroll Down

NAŠA PRIČA

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Trumpet stvara muziku u svemu što radi.

Koristeći trubu kao lajt motiv naših sesija, svakodnevno smo inspirisani da odgovorimo zahtevima novih medija u nesvakidašnjem džez maniru.

Naš bend je mali, sačinjen od odabranih profesionalaca, kreativnih i efikasnih stručnjaka i pre svega sjajnih ljudi. Uvek spremnih za scenu – uvek spremnih za bis!

Od 2009. godine do danas slušali su nas brojni velikani domaćeg i stranog tržišta – komponovali smo kampanje za sve kanale i svirali ih različitim publikama. Ponavljali nastupe i selili se u druge dvorane, na nova tržišta.

Ideja koja nas vodi pre svega je dobar provod. Ako nema zabave u poslu koji obavljamo – znači da ga ne radimo dovoljno dobro. Zato mi volimo da se igramo – sviramo za svoju dušu.
A uvek se tako namesti da je to muzika za uši naše publike.

Radomir Savić

Managing Director

Već 18 godina aktivno nastupa na binama advertajzinga. Nakon svojih kopirajterskih početaka, Radomir je otkrio veliku strast prema planiranju i strategiji, koja ga je vodila napred. Kao account u nekoliko različitih agencija, radio je sa klijentima kao što su Kraft Foods, Alpha Bank, Sony, Logitech, a takođe je vodio još jednu agenciju. Njegov najveći projekat je osnivanje agencije Trumpet i formiranje sopstvenog kreativnog igrališta.

Ana Tokin

Client Service Director

Njen glas je odzvanjao advertajzing dvoranama uz brendove poput Lucky Strike, Moulinex, Mc Donald’s, Ferrero, Sony i mnoge druge. Ana je otkrila uzbuđenje u deljenju sjajnih ideja i širenju poruka ka što više ljudi. Zato je odlučila da se pridruži našem malom ali prilično glasnom bendu. Čuli smo njen eho koji je doneo energiju u svim bojama i nijansama – dajući Trumpetu glas.

Maja Veljković Kosovac

Account Director

Dok drugi sviraju, ona odlučuje da igra. Prateći svoj ritam, savršeno balansira između klijenata, tako da i oni sami požele da se pridruže zabavi i zaplešu sa njom. Maja je energična, poletna i kreativna, a radeći sa klijentima kao što su GlaxoSmithKline, Samsung i Sandoz, svakodnevno nas izaziva i inspiriše da se pomerimo i prodrmamo sve.

Marko Vuksanović

Art Director

Njegov talenat za vizuelnu umetnost ga je vodio ka polju advertajzinga. Danas, on je oko našeg benda i daje boju svakom našem izvođenju. Njegov kreativni um je opčinio mnoge i pružio mu šansu da radi i ostvari uspeh sa brendovima kao što su Coldrex, Samsung, Panadol, BIP, Mercedes, Aquafresh, Travel House, Telenor i mnogi drugi.

Iva Marinković

Copywriter

Zapisala je kako bi želela da se razvija njena karijera, a ispostavilo se da je u pitanju istinita priča. Zato je odlučila da pretvori taj talenat u veštinu. Kao kopirajter počela je da otkriva sva čuda advertajzinga, radeći sa brendovima kao što su Vip Mobile, Carlsberg, Doncafe, Lustica Bay, Linex i mnogi drugi. Iva je penkalo našeg ansamba i piše note za naše izvedbe.

Miloš Azdejković

Account Executive

Multitalentovan, pravo sa bine K.P.G.T.-a uhvatio je vesla brodova koji su ga vodili do Grčke putem njegovih snova. Tamo je svojim nesvakidašnjim šarmom i oratorskim veštinama očarao klijente poput Cosmote i Vodafona. Kada su ostrva postala mala za njega, zakucao je na naša vrata i pridružio se trubadurima. O njegovim talentima danas svedoče brendovi kao što su Mercedes Benz i L’Oreal.

NAŠE USLUGE

ZAŠTO NAS PUBLIKA VOLI?

JESMO LI VAS ZAINTERESOVALI?

Kontaktirajte nas!

NAŠI PERFORMANSI

Pogledajte neke od radova na koje smo ponosni

za koga smo nastupali

trumpet ®

LOMINA 15

11000 BEOGRAD

SRBIJA

office@trumpet.rs

t/f: +381 11 268 49 27